3in1 Mobile shelter telttasauna

959,00 

2 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

3 in 1. Kesäkatos, tilava teltta ja telttasauna samassa paketissa.

Laadukas, tilavaa ja kevyt monipuolinen teltta. Voit käyttää telttaa juhlatelttana, retkitelttana, taukotupana tai saunatelttana.

Teltassa voidaan käyttää kiukaita ja kaminoita.

Markiisi on valmistettu tiheästä Oxford 240 -kankaasta, jossa vettä hylkivä kyllästys 2000 mm , saumat teipattu. Tämä materiaali on vedenpitävä ja likaa hylkivä. Katto suojaa sinua sekä rankalta sateelta että auringolta. Se pitää lämmön täydellisesti myös saunakäytössä

Teltan runko on valmistettu duralumiiniseoksesta, jota käytetään myös lento- ja avaruusteollisuudessa. Tämä tekee rungosta vahvan, kevyen ja vakaan kaikissa sääolosuhteissa. Samalla teltta on helppo koota ja purkaa.

6 suurta panoraamaikkunaa hyttysverkoilla. Lisäksi ikkunat on varustettu verhoilla, jotka kiinnitetään vetoketjuilla. Sivuseinän keskellä on TPU-kalvosta valmistettu ikkuna. Tällainen materiaali kestää lämpötilan muutoksia ja säilyttää joustavuuden.

Irrotettava väliseinä. Teltta voidaan jakaa väliseinällä 2 huoneeksi. Se on kätevä, kun sitä käytetään telttana tai siirrettävänä saunana. Väliseinä sisältyy toimitukseen.  Seinän säilyttämiseen mukana erillinen tasku.

TPU-kalvoikkuna

Teltta on valoisa jopa suljetuilla hyttysverkoilla. Ikkunassa suljettavat verhot. Ikkunoiden lämpöpolyuretaanikalvo (TPU) kestää raskaita kuormia säilyttäen samalla elastisuuden ja joustavuuden kylmässä.

Lämpölattia

Käytettäessä telttaa varsinkin asumiskäytössä kannattaa ostaa mukaan lattia. Verkkokaupastamme on saatavana yksikerroksista pressulattiaa sekä lämpöeristettyä lattiaa.

 

Tekniset tiedot:

Pituus
3 m
Leveys
2,3 m
Sivuseinän korkeus
1,72 m
Keskikorkeus
1,97 m
Paino
15 kg

Koko kokoamattomana:
1 kantokassi, jonka mitat ovat 35 x 55 x 25 cm