Eteisteltta Morzh telttoihin musta

290,00 

1 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Laajenna MORZH-telttasi ominaisuuksia

Tämä lisävaruste lisää merkittävästi teltan käyttöaluetta. Telttaeteinen (1 m pitkä ja 2 m leveä) antaa paljon lisätilaa, jossa voi säilyttää tavaroita, varusteita, vaihtaa vaatteita ja rentoutua. Kuten teltassa, eteisessä on läpinäkyvä termopolyuretaanikalvo (TPU) -ikkuna, joka kestää raskaita kuormia säilyttäen samalla elastisuuden ja joustavuuden kylmässä. Eteisen paino on pienempi kuin teltalla – vain 6 kg, joten voit ottaa sen helposti mukaan mille tahansa matkalle. Kuljetuksen helpottamiseksi sen mukana tulee kantolaukku. *Sopii Morzh, Morzh 2 windows, Morzh Sky, Morzh Light malleihin.

Voidaan myös käyttää vedenpitävänä suojana

Päällinen eteinen on valmistettu vedenpitävästä Oxford 240 PU 2000 -kankaasta ja tarjoaa sinulle suojan huonolta säältä.

Eteisen saumat on teipattu tiivisteteipillä, joka antaa lisäsuojaa sateelle ja lumelle. Eteisen katossa on savupiippua varten reikä kiukaan käyttöä varten. Haluttaessa reikä voidaan sulkea tiiviisti tarraventtiilillä.

Tukeva runko

Eteisen kansi koostuu yhdestä kaaresta, yhdestä poikittaisesta ja yhdestä pitkittäistangosta. Runkomateriaali on korkealaatuista ja kevyttä alumiiniseosta D16T. Tämä seos on korroosionkestävä eikä muuta sen ominaisuuksia missään sääolosuhteissa. Se on niin kestävä, että sitä käytetään myös laivanrakennus-, ilmailu- ja avaruusteollisuudessa. Rungon ominaisuuksien ansiosta eteinen seisoo tukevasti kovassakin tuulessa.

Helppo koota

Hyvin harkitun suunnittelun ansiosta eteinen voidaan koota vain 10 minuutissa. Kiinnitä se teltan tuulensuojuksiin. Kiinnityskohtien reunat on vahvistettu silmukoilla.

Väri on tuotekuvista poiketen musta.

TEKNISET TIEDOT:

Materiaali
Oxford 240 PU 2000
Eteisen kansi
Seos D16T
Paino: 7kg