Sadesuoja Morzh Max musta

65,00 

2 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Morzh Max teltan lisäsuoja

Sadesuoja on suunniteltu peittämään teltan yläosa huonon sään, rankkasateen tai lumen sattuessa. Tämä markiisi suojaa saumoja vuotamiselta ja pitää teltan täysin kuivana. Koko sopii kolmikerroksiseen Morzh Max -malliin, koska kolmikerroksisen materiaalin teknisten ominaisuuksien vuoksi tämän teltan saumoja ei voida liimata joissain paikoissa.
Reikä savupiippua varten

Vedenpitävä peite on varustettu savupiipun reiällä, joten voit pystyttää telttasi yhdessä kiukaan kanssa, myös sateessa! Haluttaessa reikä voidaan sulkea. Sulksuoja on kiinnitetty tarranauhalla, joka on ommeltu reunojen ympärille ja mahdollistaa venttiilin sulkemisen reiän tiiviisti, kun se ei ole käytössä. Kosteus ei mene läpi!

Vedenpitävä markiisi on valmistettu Oxford 240 PU 2000 -materiaalista. Se kestää auringonsäteitä ja korkeita lämpötiloja. Tämän ainutlaatuisen materiaalin ansiosta tuote on helppo puhdistaa, likaa hylkivä ja tuulenpitävä. Polyuretaanikyllästys kestää vedenpainetta 2000 mm H2O asti. Viitan saumat on liimattu tiivistenauhalla, joka eristää saumat luotettavasti vedestä. Metalliset silmukat eivät väänny kiinnityskohdissa ja vahvistavat kankaassa olevia reikiä ja suojaavat niitä kulumiselta.

Sadesuojan kiinnittäminen telttaan vie enintään 5 minuuttia. Sinun tarvitsee vain heittää se teltan päälle ja kiinnittää se teltan tuulensuojuksiin naruilla. Mukana kuljetuslaukku.

Väri musta vaikka kuvissa näkyy myös havainne kuvia eri värisistä sadesuojista.

TEKNISET TIEDOT:

Materiaali
Oxford 240 PU 2000
Pituus: 314 cm
Leveys: 284 cm
Mitat kuljetuslaukussa: 35*17*45 cm