Techage langaton videovalvonta 4x 180° kääntökameralla

309,00 

Langaton videovalvontajärjestelmä 4x kameralla. Järjestelmässä on valmius max. 8 kameralle.

Kameroiden tarkkuus on 3 megapixeliä / 2048*1536. Kameroissa on sekä mikrofoni ja kaiutin eli 2 suuntainen ääni. Kamerat on varustettu myös neljällä pimeänäköledillä (pimeänäkö n. 25m). Kamerat kääntyvät 180° sivusuunnassa. Esimerkiksi nurkalle asetettu kamera pystyy kuvaamaan kummallekin talon sivulle. Kameroihin voidaan laittaa myös päälle liiketunnistus jonka avulla kamera seuraa kuvassa näkyvää kohdetta. Mukana myös AI tekoäly, jonka avulla kamera erottaa lumisateen tai vaikka oravat ihmisistä, eikä tee niistä turhia hälytyksiä.

Keskusyksikköön voidaan asentaa max 4TB kovalevy jolle järjestelmä tallentaa automaattisesti kuvaa ja ääntä n. 4 viikon ajan ja aloittaa sitten alusta automaattisesti tallentamaan vanhempien tapahtumien päälle kun tallennustila tulee täyteen. Mikäli jotain erityistä tapahtuu ja haluat säästää sen, niin voit siirtää tapahtumat USB liitännän kautta muistitikulle tai siirtokovalevylle talteen.

Kameroita voi katsella myös etänä kännykän tai tabletin kautta (android ja IOS / Apple tuki) sekä Windows tietokoneella. Etäkatseluohjelma Eseecloud3. Etäkatselu vaatii nettiyhteyden. Kännykkään tai sähköpostiin saa myös halutessaan hälytyksen liikkeestä (voit säätää halutessasi että hälytykset tulee vain haluttuun aikaan, kuten viikonloppuisin tai öisin).

Kameroissa on myös 12v virtaliitäntä. Kameroita voidaan käyttää myös irrallisena kamerana ilman keskusyksikköä. Tätä käyttöä varten kameroissa on myös paikka muistikortille tai voidaan laittaa tallentamaan pilveen (pilvipalvelu on 30 päivän jälkeen lisämaksullinen palvelu).

Voit asentaa myös kameraan äänihälytyksen joka karkoittaa tunkeutujan.

Laitetta voi käyttää myös paikallisena videovalvontana ilman nettiyhteyttä.

Laitteet ovat uusia ja käyttämättömiä.

Laitteessa on sekä VGA että HDMI liitäntä. Voit liittää laitteen siis myös vaikka TV:hen HDMI kaapelin kautta.

Paketissa mukana:

1 x keskusyksikkö WLAN
4 x 4x kameroita 3MPIX 180° kääntyvä
4 x virtalähde kameroille
1 x virtalähde keskusyksikölle
1 x hiiri
1 x ohjekirja (englanniksi)
2 x varoitustarra