Techage videovalvontajärjestelmä POE 4 kameralla

319,00 

POE (Power Over Ethernet) videovalvontajärjestelmä 4x kameralla. Järjestelmässä on valmius max. 8 kameralle.

POE järjestelmän edut verrattuna langattomaan: virta menee kameroille keskusyksiköltä tulevan kaapelin avulla. Et tarvitse sähkömiestä tai rumia jatkojohtoja kameroiden virransyötöksi. Langallinen järjestelmä on myös varmempi varsinkin jos kamerat tulevat kauas keskusyksiköstä. Maksimi kaapelin pituus on n. 100m. Asennus on tosi helppoa. Liitä kamerat kaapeleilla keskusyksikköön ja kuva näkyy heti.

Kameroiden tarkkuus on 3 megapixeliä / 2048*1536. Kameroissa on sekä mikrofoni ja kaiutin eli 2 suuntainen ääni. Kamerat on varustettu myös neljällä teholedillä, joista 2 on valkoisia ”turva”LED ja ne voit sytyttää etänä tai ne syttyvät kun havaitaan liikettä. Näiden kirkkaiden ledien avulla näet värillisenä mitä kameran edessä tapahtuu jopa pilkkopimeässä. Sen lisäksi kameroissa on kaksi tehokasta pimeänäkölediä, joiden avulla näet mustavalko kuvan silloinkin kun ei ole mitään liikettä (pimeänäkö n. 25m).

Keskusyksikköön voidaan asentaa max 4TB kovalevy jolle järjestelmä tallentaa automaattisesti kuvaa ja ääntä n. 4 viikon ajan ja aloittaa sitten alusta automaattisesti tallentamaan vanhempien tapahtumien päälle kun tallennustila tulee täyteen. Mikäli jotain erityistä tapahtuu ja haluat säästää sen, niin voit siirtää tapahtumat USB liitännän kautta muistitikulle tai siirtokovalevylle talteen.

Kameroita voi katsella myös etänä kännykän tai tabletin kautta (android ja IOS / Apple tuki). Etäkatseluohjelma Eseecloud3. Etäkatselu vaatii nettiyhteyden. Kännykkään tai sähköpostiin saa myös halutessaan hälytyksen liikkeestä (voit säätää halutessasi että hälytykset tulee vain haluttuun aikaan, kuten viikonloppuisin tai öisin).

Voit asentaa myös kameraan äänihälyytyksen joka karkoittaa tunkeutujan.

Laitetta voi käyttää myös paikallisena videovalvontana ilman nettiyhteyttä.

Keskusyksikkö tukee myös muiden valmistajien ONVIF standardin mukaisia kameroita.

Laitteet ovat uusia ja käyttämättömiä.

Laitteessa on sekä VGA että HDMI liitäntä. Voit liittää laitteen siis myös vaikka TV:hen HDMI kaapelin kautta.

 

Paketissa mukana:

1 x POE keskusyksikkö
4 x 4x POE kameroita 3MPIX
4 x 20M kaapeli kameroille
1 x virtalähde koko järjestelmälle
1 x hiiri
1 x ohjekirja (englanniksi)
4 x vesitiivistysliitin kameroille
1 x kaukosäädin keskusyksikölle