Haluatko tehdä takuu palauksen tai lähettää laitteen huoltoon? Haluatko palauttaa tai vaihtaa tuotteen? Onko sinulla reklamoitavaa? Ota yhteys huolto vtj-trading.com 

Kirjoita sähköpostiin seuraavat asiat: Nimesi ja yhteystietosi, mahdollinen tilausnumero (nopeuttaa käsittelyä) sekä selvitys viasta tai huollon tarpeesta.

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Tuotteissa ei saa olla käytön jälkiä. Asiakkaan tulee itse maksaa palautuksesta aiheutuvat postituskulut. Jos palautettua tuotetta on vastoin ostajan laissa säädettyä huolenpitovelvollisuutta käytetty, on yrityksellä oikeus periä arvonalennus aina tuotteen täyteen hintaan saakka palautuskuluineen. Takuu ja myyjän virhevastuu kattavat ainoastaan laitteen materiaali- ja valmistusvirheet.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

  • nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
  • pankkitilinumerosi
  • tilausnumero

Palautettavat tuotteet tulee pakata huolellisesti.

Palautusosoite sovittava erikseen.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Emme lunasta jälkivaatimuksella tai vastaanottajan laskuun lähetettyjä paketteja. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Lähetämme sinulle ohjeet tuotteen palauttamiseen.

Mikäli huoltoyhtiö havaitsee laitteessa takuun ulkopuolisen vian, asiakkaalle lähetään kustannusarvio laitteen korjauksesta.

Huoltoaika-arvio on noin 10-15 arkipäivää. Osa inord.fi:ssä myytävistä tuotteista joudutaan toimittamaan ulkomaille huoltoon, koska Suomessa ei ole valmistajan valtuuttamaa huoltoa. Tällöin arvioitu huoltoaika-arvio on noin 10-20 arkipäivää.

Aiheettoman huoltokäynnin kustannukset peritään kokonaisuudessaan asiakkaalta, jos tuote on toimitettu selvästi aiheetta takuuhuoltoon. VTJ-Trading/ inord.fi ei ole vastuussa ostajan toimista aiheutuneista vahingoista. Aiheettoman huollon kuluina peritään mahdolliset huoltoyhtiön kulut ja myyjälle aiheutuneet kustannukset. Huollon tarkastusmaksu on vähintään 40 €.

Huoltomme säilyttää tuotteita kolme (3) kuukautta asiakkaalle huollon/työn valmistumisesta toimitetun ilmoituksen jälkeen. Tämän jälkeen tuote kierrätetään (Laki elinkeinonharjoittajan oikeudesta myydä noutamatta jätetty esine).